Carregant...
Saltar al contingut
Company logo

CARICATURA EN VIU

1
Caricaturista
300€ / 2 hores + 100€ / hora adicional

2 Caricaturistes 600€ / 2 hores + 150€ / hora adicional

3 Caricaturistes 900€ / 2 hores + 225€ / hora adicional

L'il·lustrador i caricaturista Matías Tolsà té més de 20 anys d'experiència realitzant caricatures en directe en events familiars i/o d'empresa, fires i festes de tot tipus. Les caricatures són en blanc i negre, i la tècnica emprada és el llapis/carbonet o retolador negre, sobre paper blanc de bon gramatge. El paper pot ser completament blanc o el podem personalitzar imprimint-hi el logotip de l'event o de l'empresa.
Les caricatures són ràpides (uns 6 minuts per unitat), però si el nombre convidats és molt gran podem organitzar l'arribada de dos o més caricaturistes per multiplicar la quantitat de caricatures.
El nostre equip de caricaturistes col·legues el formen artistes de primer nivell com Kap, Anthony Garner, Rafa Borlansa, Hugo Prades, Juanjo Oliva, Pedro Espinosa, Jordi Coba,... De manera que els vostres convidats no només s'emportaràn un record simpàtic sinó que alhora tindran un original amb valor artístic.

PROCEDIMENT

Fixem data i hores, trobem junts les millors condicions en funció de l'event i el nombre de convidats i... a dibuixar!

Company logo

1. PARLEM

Company logo

2. DIBUIXEM

Company logo

3. REGAL PELS CONVIDATS


CONTACTE

Fes-nos arribar els teus dubtes i suggerències

Lleida
Caricatures Lleida està format per un grup de dibuixants/es de la ciutat de Lleida, tot i que acceptem encàrrecs de qualsevol part del món
Horari
de dilluns a divendres de 10 a 20h
Email
caricatureslleida@gmail.com